20 December 2012

Hikayat Sedih by Tsara Nabilla



Ini ialah video asal dari Tsara Nabilla..


13 December 2012

26 November 2012

Hikayat Logo Ultras Malaya Yang Baru


Wooff wwooff woooff wwoooooofff wooff Malaysia woooofff wooofff!!
Maksudnya : Kami akan meng'ANJING'kan setap pasukan bola sepak yang mengalahkan pasukan Malaysia walaupun bermain secara celaka bertingkat!

18 October 2012

11 October 2012

Hikayat Anjakan Paradigma Terkesima



Seringkali kita melihat rakan perempuan kita yang dahulunya comot di sekolah, tetapi bila dah habis sekolah, mereka menjadi hot gila babeng. Timbul rasa kesal di hati akibat tidak meng'ushar atau menolak cinta mereka dahulu. Apa nak buat, ushar gambar kat Facebook je la.

9 October 2012

Seriously?


Kartun Jawi

Malas nak melukis komik, aku terjumpa mende menarik. ini adalah kisah Anor dan Miow hasil karya Emit Ahmad Nazri. Ni facebook dia Link . Asyik baca dalam bahasa melayu. Jangan banyak cite, korang baca je la. Apa yang patut...


11 September 2012

Hikayat Tendangan Kuda


Saya amat pelik jika tengok pemain Malaysia main, dapat je bola terus long ball pass ke depan. Apsal tak main short pass? Ingat striker Ibrahimovic hapa? Hoi Rajagopal, lu penah main PES tak?

7 September 2012

Hikayat Bangang Melantun


Bagi saya tujuan utama PERKASA ialah menghuru harakan majlis orang. Saya rasa la...

Hikayat Resepi Rahsia Turun Temurun


17 August 2012

komik jimba raya

untuk tumbesaran sila CTRL +

15 August 2012

14 August 2012

Upin & Ipin Kedah Buat Lain HD

Bukan Aku Punya Naaaaa...APA TAIKKKKKKKKKKK.... (youtube description)
Butuh pak hang, suka hati la nak post apa pon!!!.


hari itu dalam sejarah


Hikayat pelajar sekolah


9 August 2012

Hikayat Bola Malaysia

Team Harimau Malaya akan lebih power sekiranya ada coach yang lebih power.

Hikayat Berbuka Secara Kurang Ajar


Didiklah anak kita dengan amalan mulia dan ilmu secukupnya.

6 August 2012

2 August 2012

Janji Ditepati?



Janji ditepati?


+


=


P/s : Holy shit!!!!



Hikayat Bermadu Asmara 2

Mulut kata lain, hati dan pemikiran pun turut ke lain. benarkah?

29 July 2012

Hikayat Sakit Mata Dapat 5 Hari MC Versi Kartun


video

Blog Sarkas dah pandai main video plak dah.

15 July 2012

Hikayat Time Tengah Study Kat Universiti


 Di Sarkaskan Oleh Pais

Hikayat Facebook

Disarkaskan Oleh Khryhamyd




Pada hakikatnya mereka ingin merasa mereka adalah yang terbaik. Si empunya gambar pun senyap je sebenarnya.Yang buat hak teghok adalah orang-orang di sekelilingnya dan Tahukah anda bahawa orang Thailand mempunyai wajah yang comel dan chantek dari dafaq tempatan!!! yeah!! Auta dari aku.

Hikayat Filem SAW Malaysia yang pertama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...