30 September 2012

Hikayat Dia, Facebook dan Facebook 5


11 comments:

Prince of Noob said...

facebook + girls = poyo

Orang Akaun said...

LOLLOLOLOL

norinaomar said...

taktahulah samada ia proper atau tak..
masalah saya pun ada buat macam jugak, sekali dua..ooopsss

Taufik said...

kalau doa sensorang tak ada org nak like
tapi kalau doa + publish kat fb ada yg like
tapi serius ni baru tak lawak

Pais Mais said...

bagi saya, doa kat fesbuk tak proper, sbab tuhan bukan main fesbuk pun, lagi pun x pyah la kita nak tunjuk2 kat orang lain doa kita, dah jadi mcm tak ikhlas.. pendapat saya la..

Taufik said...

at least kalau kat facebook ada org yg tolong aminkan (dgn ikhlas)

Pais Mais said...

ikhlas la sgt..

Afifah Bt. Alias said...

betul betul betul!

Anonymous said...

Aku paling benci orang yang suka menunjuk2!

nazha anua said...

when everything become public property..

orang yang macam ni lah yang bising2 kata nak privasi dalam hidup tapi public kan semua depa buat kat orang..

Anonymous said...

Taufik malay power... sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...