9 August 2012

Hikayat Bola Malaysia

Team Harimau Malaya akan lebih power sekiranya ada coach yang lebih power.

8 comments:

Kaki Bahan Orang said...

Mohon agar tidak rasis xD

Pais Mais said...

haha..ini bkn isu rasis. ini isu kualiti coaching kat malaysia.. kita tgk kat luar negara, klau team dorang merudum, dorang cepat2 tukar coach.. mlysia ramai je coach yng bgus ngn tektikal yng power, tapi tak di bgi peluang..klau nak guna khidmat coach luar pun, aku rasa ok.. kan3..

Anjing dan Bewak said...

Alamak bro,dia Troll ko je tu..macamana lah ko leh tacink termakan trolling dia tu :D bahahha

Pais Mais said...

haha.. sekali gua pun terkono.. majok la gini..

Anjing dan Bewak said...

Bro nampaknya kena pergi tusyen agar tidak ditroll di blog sendiri lg kah3..

Bro,hasil kerja lu nampaknya lebih dihargai di Youtube..aku suggest ko bergerak cergas di youtube bro..hasil seni ko tu dapat response yg baik di kalangan youtuber..boleh jadi youtube selebriti kalau kena gaya tu bro.

Pais Mais said...

ni yang smngat ni.. hiyah!

skulluv said...

kang komen lebih kang, mula la orang cerita pasal sejarah bagai. malasla.hehe

Khry Hnry said...

butuh!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...