Penafian

Sarkas merupakan erti kata bagi sekumpulan penghibur yang terdiri dari Akrobat, badut, dan binatang terlatih yang membuat pertunjukkan. Badut pula merupakan seorang yang membuat lawak di dalam setiap petunjukkan sarkas itu. Kami biaskan semula dengan menganggap dunia realiti sekarang ini adalah sarkas yang terdiri dari para manusia yang bijak berfikir diluar kesedaran, aksi yang lebih ekstrem dari akrobat, para pemimpin dan rakyat yang laksana badut dan manusia yang bersifat kebinatangan. Kami pula ajen-ajen untuk setiap petunjukkan sarkas itu diadakan.

Di dalam blog ini tidak menunjukkan secara terperinci perilaku manusia dalam tidak kesedaran. Pihak kami hanya mengajukan pendapat yang tidak berbaur informasi dan lebih kepada sarkasis atau sindiran. Dan kami bukan mengharapkan yang terbaik. Kami juga manusia biasa yang terlepas pandang dan kadang-kadang kala kurang berhati-hati, cuma ingin meluahkan ketidak puasan hati dalam versi yang dirumuskan sebagai komik sarkas yang menceritakan keangkuhan tingkah laku pemuda-pemuda, pemimpin-pemimpin, pergolakkan dunia, Pasangan bercinta monyet dan keekstreman rakyat dalam hidup di dalam dunia. Jangan ambik serius. Cuma layan. Kalau ada silap kami mintak maaf. Tapi biarlah bersebab munasabah. TQ.


New Update:
Kami sedar kami pemalas, idea tak haper-haper, tapi sedarlah bahawa ini adalah blog kami, hak kami, jadi sukati kamilah. puihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...