26 November 2012

Hikayat Logo Ultras Malaya Yang Baru


Wooff wwooff woooff wwoooooofff wooff Malaysia woooofff wooofff!!
Maksudnya : Kami akan meng'ANJING'kan setap pasukan bola sepak yang mengalahkan pasukan Malaysia walaupun bermain secara celaka bertingkat!

4 comments:

Anonymous said...

kau nak mati ke?? berani gugat kami!!!

Anonymous said...

hahaha such a joke mentality..mati for what?pasal bola everything u got to be shame dan anda ada hak untuk judge people directly...ambik otak campak kat hutan jauh2 lagi elok...stupid nationalist bastard shame on u malaysian people shame on youuuuuu....

Anonymous said...

yah benar sahabat,depa ni bingai,macamana bangsa tak rosak kalo ada mentality orang macam depa ni,suka hati mak bapak depa ja nak anjingkan orang dan negara luar,mau dok ajaq pi sekolah mengaji balik darjah satu baru depa kenai kot nak hormat orang,malukan malaysia ja hangpa ni puiiihhhhh

Prince of Noob said...

aper nih aper nih? mohon hapdet laju2

btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...