28 September 2012

Hikayat K-Pop Raya Versi Cartoon

19 comments:

Taufik said...

serius tak lawak

Anonymous said...

kah3 cam gampang siot! xD

Anonymous said...

awek kau ke taufik??? hahaha

Anonymous said...

saya rasa taikfik ni x de sense of humor.. mungkin kecik2 dia penah kene rogol ngn bapak dia.. sbb tu blog dia klau buat lawak x de lawak langsung.. bitch please.

Anonymous said...

hahahaha more and more dude!!!

ROsmah said...

Taufaking....

Prince of Noob said...

hahaha lawak cam sial... aku tak expect pun time awek tuka bukak baju last sekali tu hahaha

Pais Mais said...

time kasih taufik!!

Taufik said...

serius tak lawak
aku masih tetap dgn pendirian aku
takkan ada yg mampu mengubahnya

Anonymous said...

taufaking cuba mncari publisiti murahan.. mak dia belen..

Anonymous said...

taudaking seorang yang serius. bahaya tu... tak lawak pun senyum la skit...

Taufik said...

anon butthurt baru lawak LOL
tapi serius video tu tak lawak jugak

Anonymous said...

seekor khinzir betina tua telah berkahwin dengan anjing jantan.. hasil perkahwinan nya dapat lah seekor TAUFIKING iaitu seorang pengomen kat atas. sekian.

badut sarkas said...

memang tak lawak. ok kau pun tak lawak. shuhhh shuhhh shuhhh shuhhh...

Orang Akaun said...

ni lawak masam nama dia..

Taufik said...

lawak masam = haram tak lawak

Anonymous said...

taufik jenih tak puas hati... lancau...

Anonymous said...

hahahaha lawak sial komen!

Anonymous said...

shit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...