18 October 2012

11 October 2012

Hikayat Anjakan Paradigma Terkesima



Seringkali kita melihat rakan perempuan kita yang dahulunya comot di sekolah, tetapi bila dah habis sekolah, mereka menjadi hot gila babeng. Timbul rasa kesal di hati akibat tidak meng'ushar atau menolak cinta mereka dahulu. Apa nak buat, ushar gambar kat Facebook je la.

9 October 2012

Seriously?


Kartun Jawi

Malas nak melukis komik, aku terjumpa mende menarik. ini adalah kisah Anor dan Miow hasil karya Emit Ahmad Nazri. Ni facebook dia Link . Asyik baca dalam bahasa melayu. Jangan banyak cite, korang baca je la. Apa yang patut...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...